FAKTAT 

 

MIKÄ ON K45 DISCO?

K45 DISCO on aikuisten yökerho Turun VPK:n talolla, Eskelinkatu 5, 20100 Turku. Juhlat 300 m2:n tanssilattialla alkavat klo 19.00 ja loppuvat klo 01.00. Aikaisen aloituksen takia meillä juhlitun illan jälkeen olet siis sunnuntainakin virkeä.

 

MITÄ MAKSAA

Discon liput maksavat ennakkoon ostettuna 20 € (+palvelumaksu 1 €) sisältäen narikan. Lipun voi ostaa myös ovelta hintaan 24 € korttimaksulla. Jos ilta on loppuunmyyty, voimme silti myydä pienen erän lippuja myös ovelta, jos tilaisuudessa on vaihtuvuutta. Emme kuitenkaan pysty takaamaan tätä.

 

KENELLE?

Virallinen ikäraja on 45 vuotta ja tarkastamme kaikilta paperit ovella. Silti myös "hyvin käyttäytyvät" 40 - 45 v. pääsevät sisään. K45 on aito retrodisco aikuisille ja siksi musiikkikin on vain viime vuosituhannelta eli 70/80/90-luvuilta. Hitaitakin soitamme pari kertaa illassa.

 

ONKO TARJOILUA?

Kuplivia ja huurteisia juomia löytyy varmasti jokaiseen makuun. Myös aitoja retrodrinkkejä on tarjolla!

 

ENTÄ TURVALLISUUS?
Hauskanpidon lisäksi turvallisuus on meille ykkösasia ja siksi X-SECin järjestyksenvalvojat takaavat, että discoilijat saavat keskittyä vain bilettämiseen.

 

MITEN KOTIIN?
Kotiinpaluuta varten meillä on yhteistyössä Lounais-Suomen Taxidatan kanssa tehty oma taksiasema VPK:n talon pihalla, jolloin pääset narikasta suoraan lämpimään pirssiin!

 

MITEN PUKEUDUTAAN?

Voit tulla juuri sellaisena kuin haluat, pukukoodia ei aidoissa discoissa ole koskaan ollut.