K45 DISCON TEKIJÄT

 

DISCO NEVER DIES!

 

Helmikuun 2023 avajaisista lähtien discomme lattialla on tanssittu, hypitty ja laulettu yhdessä tuntikausia. Askelmittarit ovat naputtaneet ennätyslukuja ja iloisia ilmeitä on ollut huikeaa ihailla. Tunnelmasta, musiikista ja positiivisista ihmisistä syntyi täysin uudenlainen ilmiö, jonka toivomme voimaannuttavan jaksamaan arjen haasteissa. K45 on paikka, jossa kansa viihtyy ja vauhti kiihtyy!

 

Tiesitkö muuten, että useiden tutkimusten mukaan musiikin kuuntelu ja tanssiminen yhdessä muiden kanssa parantaa aivojen uudistumiskykyä eli säännöllinen discoilu pitää dementiankin loitolla. 

 

K45 DISCON TARINA

 

K45 DISCO sai alkunsa Pasin ja Ollin ihmetellessä illanistujaisissa, miksi kaupungissa ei ole yhtään paikkaa, jossa aikuisikään kasvaneet discohileet voisivat pitää hauskaa samaan tapaan kuin kultaisella 80-luvulla. Pubeja ja nuorten klubeja kaupungista kyllä löytyy, mutta yöelämän kiintotähdille ei ole enää vuosiin ollut yhtään tanssipaikkaa. Humppa kun ei meiltä suju, niin lavatansseistakaan ei ollut apua.


Niinpä päätimme hoitaa asian kuntoon ja perustaa aikuisille oman yökerhon, jossa musiikki on tuttua nuoruudesta, tarjoilu on tyylikästä ja tekniikka kunnossa. Mielestämme me aikuiset ansaitsemme viikonlopun huviksi jotakin muutakin kuin tosi-TV:n ja kotisohvan. Halusimme luoda paikan, johon voi tulla yksin tai yhdessä ja jossa puitteet ovat kunnossa.

 

VPK:n taloa hienompaa juhlatilaa ei Turusta löydy, joten paikan valinta oli helppo. Valoon ja ääneen löysimme innostuneeksi kumppaniksi osaavan Kujamedian. Discomme turvallisuudesta huolehtimaan saimme kaupungin kovimman tekijän, X-SECin. Lisäksi Taxidata rakensi discollemme oman taksiaseman ylellistä kotimatkaa varten. Olli on tehnyt aikanaan kaupungissa DJ:n töitä ja Pasi on varsinkin 80-luvun musiikin guru. Joten ohjelmistopuolen päätimme luonnollisesti hoitaa itse.

 

 

DJ Opa ja MC Paci
info@k45disco.fi

 

 

Alla linkki Spotifyn soittolistaamme, jossa on pientä esimakua illan kattauksesta. Listan avulla voit vaikka harjoitella sopivia muuveja discoiltaa odotellessa.